تبلیغات
پاتوق وبلاگ نویسان شهرستان لنده - باردهی بادام در آب بهاره لنده
پاتوق وبلاگ نویسان شهرستان لنده
سال دولت و ملت، همدلی و همزبانی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


دوستان و سروران گرامی:
با اهداء سلام ودرود فراوان بر شما كه بر ما منت نهاده و پاتوق وبلاگ نویسان شهرستان لنده در استان كهگیلویه وبویراحمد را میهمان دیدگان نورانی خود كرده اید، این انتخاب شما را به فال نیك گرفته بر خود می بالیم كه دوست ارجمندی هم چون شما ما را لایق دانسته و میهمان ارزشمند پاتوق وبلاگ نویسان شهرستان لنده شده اید.
پاتوق وبلاگ نویسان شهرستان لنده برخود لازم می داند در راستای اشاعه فرهنگ غنی ایران اسلامی در چهار چوب قوانین و مقررات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نسبت به معرفی و ثبت وبلاگ های فعال در سطح شهرستان لنده به دور از وابستگی به احزاب و گروه های سیاسی و نهادها و سازمان های مختلف، با هدف خدمت نسل جوان و انقلابی و فعال در حوزه ی فضای مجازی در رقابتی صحیح و سالم ایجاد گردید.
از این پاتوق جهت استفاده از یادداشت ها، تصاویر، سوژه های خبری افراد و پوشش مراسمات ملی و مذهبی، مساجد و حسینه ها در مناسبت های مختلف ضمن انتشار آثار شما عزیزان آماده دریافت پیشنهادات و انتقادات جهت پیشبرد اهداف كمی و كیفی این پاتوق آمادگی خود را اعلام می دارد.
پس به فضل و كرم الهی امیدداریم كه با حمایت های خوب خود ما را در ادامه راه همراهی نمایید تا در كنارشما موفقیت های برزگی را كسب نماییم.
باتشكر


مدیر وبلاگ :سید اسماعیل میری
مطالب اخیر
نظرسنجی
به نظر شما بیشتر روی چه سوژه هایی باید كاركرد؟







فصل بهار همیشه جاذبه های خاص خود را به همراه دارد چرا که فصل نو شدن طبیعت و بیداری دوباره زمین است از این رو رویش و میوه دهی درختچه های بادام در شهرستان لنده این روزها حال و هوای دیگر به خود گرفته است.

به گزارش پاتوق وبلاگنویسان شهرستان لنده ، بادام همیشه سرسبز از جمله درختچه هایی است که در شهرستان لنده به صورت طبیعی رشد کرده و هموراه در این موقع از سال مشتریان خاص خود را به همراه دارد.

شهرستان لنده به دلیل موقعیت گرمسیری اش خواستگاه بادام تلخ بوده و همه ساله مقادیر زیادی بادام از سوی مردم برداشت و پس از پختن با نمک و خشک کردن مورد استفاده قرارمی گیرد.

گزارش و عکس:سیداسماعیل میری

انتهای پیام







نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
جمعه 10 اردیبهشت 1395
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی